ÇANAKKALE BOZCAADA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEME BAŞLAMA MESAJI

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEME BAŞLAMA MESAJI

 

Kıymetli meslektaşlarım, değerli velilerimiz ve sevgili öğrenciler...

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönemine bugün itibariyle tüm hazırlıklarımızı tamamlamış olarak başlıyoruz.

Bilindiği üzere 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve çevre illerini etkileyen büyük bir deprem felaketini yakın zamanda yaşadık. Tüm ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde depremzedelerin yardımına koştuk. Bu süreçte biz de ilçemizde ağırladığımız depremzede aile ve çocuklarımıza kaymakamlığımızla beraber elimizden geldiğince yardım ederek ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak depremzede öğrencilerimizin her türlü eğitim öğretim ihtiyaçlarına cevap vererek eş zamanlı olarak rehabilitasyon sürecini başlattık. Halk eğitim merkezimizle birlikte deprem bölgesinde yaşayan yurttaşlarımıza atkı bere pijama gibi giyim malzemesi üreterek destek olmaya çalıştık.

Bu sıkıntılı süreçleri hep birlikte atlatacağımıza yürekten inanıyor bir kez daha depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar, tüm ülkemize başsağlığı diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle eğitim öğretimin ikinci döneminin tüm eğitim çalışanları, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.      

 

 

                                                                                                                         Özkan ÇAYLAK

                                                                                                                        İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

Alaybey Mah. Yeni Hükümet Binası Kat 2 17680 BozcaadaÇanakkale - 0(286) 6978179

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.